tisdag 26 oktober 2010

Ottoman Coffee Table....in my mind


Ottoman
En lite udda möbel - för många är det helt enkelt en fotpall. Ottoman "en låg sittmöbel utan arm och ryggstöd" enligt en förklaring jag slog upp, och så var den nog mer tänkt till förr. I Sverige är vi inte så vana att se den som ett sofford, mer i USA o England. Framför en stor soffa, med en gigantisk bricka på, för att få lite stabilitet till det som skall ställas dit. -Och visst är det snyggt!! Man kanske inte sätter sig vid sin nya ottoman med vit klädsel - och slaffsar i sig pasta med tomatsås - fast det gör man knappast i sin soffa heller??!! -Eller? Jag tycker i alla fall vi skall ta till oss denna Ottoman och börja använda den till annat än fotpall - ställ den vid sängens fotända - perfekt att lägga överkastet nattetid. Men framför allt - använd den som coffe table - ursnyggt!!
Ut och köp Ottomaner - i textil - i rotting - i skinn.
Köp även en eller två stora brickor att använda som "bordsskiva" när Du ändå är ute.

Lycka till!
//Christopher

6 kommentarer:

Betty sa...

Tack för det , har nämligen aldrig riktigt förstått innebörden av ordet. En bricka på en sådan är verkligen som pricken över i , det var länge sedan nu men kanske är det dags att arr. en sådan godbit snart igen ?

Kram på dig ! Betty

Anonym sa...

Hej Christopher!

Är helt enig med dig! Ottomanen är en alldeles underbar möbel som är både lättplacerad & praktisk! Love it! Undrar också om du har ngr härliga förslag till julgardiner? Just nu vräker osmakliga jultyger över oss! Suck! Längtar efter vackra klassiska & smakfulla julgardiner i år! Tack för en underbar blogg! Kram

House of Eden Interiör sa...

Hej Kära Anonym!
Håller med Dig helt i Dina ord om "osmakliga jultyger",hur mycket fult skall man behöva tåla? Nytt inlägg kommer på min blogg - med stilfulla gardiner.
Ha de!
//Christopher

Anonym sa...

Härligt!!!
Ser fram emot det kommande gardininlägget!

: )

Anonym sa...

Hej Christopher!

Du har en underbar blogg som jag inspireras av varje dag! Lova att du inte slutar!

Ha en skön dag o hälsa vovven

House of Eden Interiör sa...

Hej Annonym 2.
Så klart jag inte slutar....
Välkommen till min lilla bloggvärld. Så kul att just Du tittar förbi.
//Christopher

Related Posts with Thumbnails

Tack för besöket - och välkommen åter