torsdag 11 november 2010

Tartan in my life.........

 I Love Tartan - så är det bara. Återkommer ständigt i mitt liv på något sätt. Antagligen levt ett tidigare liv insnurpt i en kilt eller liknande. Inte nog med detta - jag tycker om säckpipa också!!! Särskilt "celtic bagpipe" kan inte hjälpa det.
Tartan rutan kan Du få i otroligt många färgställningar. Själv vurmar jag för den bruna färgskalan - ser lite gammalt och inbott ut. Fast - en skön röd ruta är inte fel heller - eller en grön/blå - eller .......
Den inredare som gjort sig mest känd med just Tartan är nog Ralph Lauren. Mulberry ligger inte långt efter, så har vi ju den älskade Burburry.
Skönt ombonat sovrum.

Emmastol med finfint överdrag. Observera den
lilla ottomanen bakom.

Rullar med härligheter

Bara att välja.

Uppnosig skärm - anger genast tonen i rummet.

Så rutigt så rutigt.

Arbetsrum att avundas.

HELT i min smak.

Jul utan Tartan - INGEN jul!!!

Coosy.

Ralph Lauren
Önskar att Tartan rutan skola bliva Dig en kär följeslagare. Det kan liksom aldrig bli fel med en sådan vän. Funkar i alla inredningsstilar, är tidlös och outtröttlig. Bara så Du vet.
Slut i "rutan"
//Christopher

2 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen, underbara, underbara Tartans! Tack för härlig inspiration! Tur att det är Jul snart för jag bara måste önska mig en Mulberry pläd! Man kan ju drömma iaf... : )

Må // Anna

Betty sa...

Ursnyggt ! I ett magasin läste jag nyligen om ett så läckert hem i denna stilen. Mannen som bodde där sa att hans hem gjorde sig bäst när det är mörkt ute o det tycker jag var så himla bra sagt. En del gör sig bättre i ljus men de som är i den stil som du visar tycker jag absolut gör sig bäst i mörker , läckert.

Du är såå välkommen om du ngn gång har vägarna förbi.

Kram, kram Bettan !

Related Posts with Thumbnails

Tack för besöket - och välkommen åter