tisdag 9 november 2010

Bara en vanlig tisdag........

I dag blev det en tur till Alingsås - för påsättning......skulle sätta på.....byta till vinterdäck. Vädret gjorde sig verkligen för en sådan tripp - NOT! Men vi kom både dit och hem oskadda. Gatorna i Alingsås bestod av  hårt packad blötsnö - likaså trottoarerna. Där gick jag på stappliga ben, näst intill dragen av Bentley - han DRAR så in i bänken just nu, förstår inte vad det flugit i honom. Vi skulle inhandla en polotröja till honom - det är lite kallt på jobbet (Molins Garden). Slut för tillfället - så klart - men det kommer en på posten om några dagar - fin service i den butiken.

Det var dagens händelser - nu kommer lite ögongodis till Dig.

Enkel men charmig dekoration - några hyacinter
i en tygpåse.
Me like alot - tungt, rustikt - I want that table!

Har haft med denna tidigare - men se den
kommer jag aldrig att glömma.....

Jaha - vad blev det av detta nu då?? Verkligen ett genomtänkt och trevligt inlägg - bilderna får tala lite var för sig, inte som en helhet. Så får det bli.

Go natt!
//Christopher

1 kommentar:

Betty sa...

Ja våran lilla Edith har också fått på sitt täcke nu. Har aldrig haft en liten hund tidigare så det är så roligt med allt fint man kan köpa. En favvo är hennes harlequin mönstrade stickade täcke , dock inte hennes hon rullar sig nästan hela tiden när det är på - det som inte dödar det härdar.
Kul att påsättningen gick bra ;) !

Kram på dig. Betty

Related Posts with Thumbnails

Tack för besöket - och välkommen åter